Shërbimet Paketë

 

 
 
 
MammaScreen
 

Eko gjiri
Përcaktim risku për kancer gjiri
Plani i depistimit

 
 
 
 
 
 
 
 
MiaAlergo
 

Konsultë alergologu
Testet e alergjisë kutane ajrore ose ushqimore
Spirometri

Vlera e paketës: 10.000 Lekë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NeuroCheck
 

Konsultë neurologu
EEG
Interpretim

Vlera e paketës: 10.000 Lekë


 
 
 
 
 
 
 
 
Konsultë pediatri & Check Up
 

- Konsulte pediatri
- Pajijsa me librin e shëndetit Super MIA
- Gjak komplet
- Glicemi esëll
- BIlirubine totale
- ALT
- AST
- GGT
- Ferritinemi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tiroide+
 

Eko Tiroide
Konsultë endokrinologu
Analiza Tiroide (TSH; fT3; fT4)

Vlera e paketës: 5.900 Lekë


 
 
 
 
 
 
 
Diabet+
 

Konsultë endokrinologu
Glicemi esëll
HbA1C

Vlera e paketës: 4.000 Lekë


 
 
 
 
 
 
 
 
Suporti MIA për fëmijët
 

Këshillim për fëmijët dhe adoleshentët me ankth pas tërmetit nga specialistët e shëndetit mendor për fëmijë.

Pa pagesë