Workshop: Roli i HPV-së në kancerin oro-faringeal

 
Tirana, 20 Prill 2019
9:00 – 14:00

Objektivat
:

 • Kuptimi i rolit të HPV-së në zhvillimin e kancerit oro-faringeal.

 • Diagnostikimi dhe opsionet e trajtimit të kancerit oro-faringeal të shkaktuar nga HPV.

 • Roli i depistimit, diagnostikimit të hershëm dhe popullata në risk për këtë sëmundje.

 • Roli i vaksinimit dhe parandalimit të kësaj sëmundjeje.

 • Këshillimi i pacientëve dhe familjeve të tyre në lidhje me natyrën dhe menaxhimin e kancerit oro-faringeal të shkaktuar nga HPV
 


Kush mund të regjistrohet?


 • Mjek familje
 • Mjek specialist
 • Onkolog
 • Mjek specialist ORL
 • Stomatolog
 • Mjek të shëndetit publik
 • Specializant onkologjie
 • Specializant ORL
 • Infermier
 • Student mjekësie
 
 
 

Si mund të regjistroheni?

Plotësoni formularin e regjistrimit duke klikuar në Regjistrohu.
Tarifa e regjistrimit 3000 lekë.
 
 

Çfarë përfshihet në tarifën e regjistrimit?


Certifikata e regjistrimit
Materiale didaktike mbi temën
Pushimet e kafes
 

Adresa:

MIAClinic – Rr. Shkelqim Fusha, Godina Nr.8. Kati 3. Tirane.