Puno me ne

 

 
 
 
Infermier
 

Kriteret dhe kualifikimet:


- Të jetë i pajisur me liçencën e ushtrimit të profesionit
- Njohje e gjuhës angleze - Niveli B1
- Leje Drejtimi - Klasi B
- Eksperienca në punë përbën avantazh


Nëse dëshiron të bëhesh pjesë e ekipit të MIA Clinic, dërgo një CV duke shkruar në subjekt "Infermier për MIA" në adresën info@miaclinic.al 
 
 
 
 
 
 
Punë vullnetare
 

MIA Clinic ofron mundësinë e shërbimit vullnetar dhe praktikës profesionale në fushat e mëposhtme:

- Shëndeti mendor për fëmijë dhe të rritur
- Shërbim infermieror
- Suport në organizimin e seminareve dhe konferencave mjekësore
- Suport për shkrimin e artikujve mjekësor për blogun dhe botimet "MIA"

Të gjitha praktikat profesionale shërbejnë si avantazh në rekrutimet e ardhshme dhe pajisen me çertifikatën përkatëse.

Dokumetat e kërkuara:

- CV
- Letër motivimi
- Letër rekomandimi

Aplikoni duke dërguar dokumentat e mësipërme në adresën e email-it: info@miaclinic.al