Onkologjia

 

 
 

Sëmundjet tumorale

 
Sëmundjet tumorale janë në rritje në dekadat e fundit. Rreth 30-50% e rasteve me kancer mund të parandalohen ose të kurohen nëse diagnostikohen herët.
 
 
 

Trajtim i personalizuar

 
Trajtim i personalizuar orientohet drejt përshtatjes ndaj tipareve biologjike të tumorit, shtrirjes së sëmundjes dhe gjendjes së përgjithshme të pacientit.
 
 
 

Qasje holistike

 
Qasje holistike e mbështetje shumë planëshe për ju dhe të afërmit tuaj me ofrimin e këshillimit dhe suportit psikologjik.
 
 
 
 
 
 
Konsulta onkologjike
 

Konsulta onkologjike konsiston në dhënien e shërbimit të nevojshëm për diagnostikimin e saktë të sëmundjes që pasohet më përcaktimin e skemës së duhur të trajtimit.

Si do ta përcaktojmë skemën e trajtimit?

Kjo do të bazohet në veçoritë klinike të sëmundjes tuaj, në gjendjen tuaj të përgjithshme fizike dhe emocionale, duke vendosur së bashku me ju skemën më të zgjedhur që jep rezultatin e duhur kurues, me sa më pak efekte të padëshiruara.

Duke qenë ju vetë aktiv në procesin e shërimit, ju do të kuptoni më mirë pikat e forta dhe të dobëta të organizmit tuaj. Në bazë të saj, mund të kryejmë së bashku rivlerësime të herëpashershme të shëndetit, dietës e stilit tuaj të jetesës.

 
 
 
 
 
 
 
 
Takim për opinion të dytë
 

Duke eliminuar frikën dhe dyshimet, procesi i trajtimit bëhet më i thjeshtë!

1 në 4 pacientë me sëmundje tumorale mund të ketë ndryshim në diagnozë në një opinion të dytë. Kur diagnoza nuk është e saktë, rrjedhimisht as trajtimi nuk mund të jetë.

Një korrigjim sado i vogël në diagnostikim ose në skemën e trajtimit, mund të ndikojë në ecurinë e sëmundjes dhe cilësinë e jetës tuaj.

Opinioni nga një mjek i dytë ka një vlerë terapeutike për pacientët, pasi i bën të jenë të hapur ndaj çdo mundësie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ndjekje në vazhdim
 
 
 
 
 
Analiza gjenetike
 
 
 
 
 
 
 
Psiko-onkologjia
 
 
 
 
 
Recent posts
Në vitin 2012, pak ditë pas lindjes së fëmijës së saj të tretë, Katie Rich filloi të kishte dhimbje të forta nën brinjën e djathtë. Kur i tregoi mjekut në kontrollin pas lindjes, mjeku mendoi se dhimbja mund të ishte lidhur me kolecistën.Në fakt, një eko abdominale evidentoi një njollë sa një ...
Read more...
Kanceri i stomakut është kanceri i 4të më i shpeshtë në Shqipëri.Viti 2020 Shqipëri ⤵️Raste të reja: 468Vdekje: 385Asnjëherë nuk mund ta parandalojmë plotësisht një kancer stomaku por mund të bëjmë shumë gjëra për të ulur riskun për zhvillim të tij.1️⃣ Bëni kujdes për ulçerat në stomak. ...
Read more...
Kërkimi i informacionit online për kancerin është pa dyshim shumë komod. Ndihmon në të kuptuarit e diagnozës dhe trajtimit. Ndonjëherë shërben edhe për të gjetur persona ose grupe suporti që janë duke kaluar eksperiencë të ngjashme.Por, kërkimi informacionit online mund të jetë një thikë me dy ...
Read more...
Testet gjenetike luajnë një rol të rëndësishëm në diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit të mushkërisë. Këto teste shërbejnë për identifikimin e disa mutacioneve gjenetike, që i mundësojnë qelizës kanceroze rritjen dhe zhvillimin. Në rast identifikimi të këtyre mutacioneve, pacienti mund të ...
Read more...
 
 
 • Add message
Name
Subject
Body
 • Close
 •   
 • Send
Thank You!
Your comment will be displayed shortly.
Sorry
An error occured while trying to submit
Please try again later.
Submitting your comment...
Subject cannot be empty!
Name cannot be empty!
Sorry
Validation code is mandatory and must be identical to the number in the image.
 • Close
01
Doktoresha me e mire
Mira12/2/2021 4:52:20 PM

Doktoresha shume e komunikueshme dhe e pergatitur. Faleminderit

 • Add a comment | 
 • Close
02
Rezultati i biopsisë në kohe rekord
Dona12/4/2021 10:11:31 PM

Jam shume e kenaqur me sherbimin. Pergjigjia e biopsise doli brenda 3 ditesh dhe fatmiresisht ishte mire

 • Add a comment | 
 • Close
03
Analizat gjenetike BRCA më shpëtuan jetën!
Enkelejda12/9/2021 8:08:55 PM

I bëra analizat BRCA pasi u konsultova me doktoroshe Kleiden, sepse motra dhe tezja ime humben jeten nga kanceri i gjirit.
Jam shume falenderuese per kliniken tuaj MIA.

 • Add a comment | 
 • Close