Çfarë është sëmundja e Alzheimer? Sëmundja e Alzheimer - it është një sëmundje progresive që shkakton degjenerimin dhe më pas vdekjen me kohën të qelizave të trurit. Sëmundja e Alzheimer është shkaku më i shpeshtë i demencave - një rënie e vazhdueshme e funksioneve si të menduarit, sjellja, ...