Pasi nëna e saj vdiq nga sëmundja e Alzheimerit, aktorja Rita Wilson mori një nismë për ndërgjegjësimin dhe ngritjen e fondeve për ata që vuajnë nga kjo sëmundje. Rita Wilson-in mund ta kujtojmë nga roli i saj si Roxie Hart në “Çikago”, Broadway. Nëna e saj, Dorothy, lindi në New York, ajo ishte ...