Nëse dhe ju vuani nga migrena, e dini mirë që një dhimbje e thjeshtë koke as që nuk i afrohet dhimbjes migrenoze. Shumë njerëz jetojnë me frikën se çdo moment dhimbja mund të rikthehet. Por, qarkullojnë shumë mite mbi migrenën dhe neurologu Drini Dobi ju tregon disa prej tyre. 1. Migrena ...