Pothuajse të gjithë kemi provuar çdo të thotë të kesh dhimbje mesi. Dhimbja e mesit fillon në shpinë, në regjionin lumbar. Dhimbja shpesh mund të jetë shumë e fortë dhe është një ndër arsyet më të shpeshta të mungesave në punë. Fatmirësisht, dhimbjet e mesit shpesh permirësohen vetvetiu dhe nëse ...