Dridhja rastësore e duarve mund të ndodhë në çdo moshë, por janë më të shpeshta në moshë më të madhe. Por nëse e shihni këtë shenjë te njerëzit e tuaj të dashur, frika gjithmonë është e madhe.Kur njerëzit shohin dridhje dhe tremor në të moshuar, e para gjë që mendojnë është sëmundja e Parkinsonit - ...