Sa i shqetësuar duhet te jeni për dhimbjen e mesit?Mos mendo menjëherë më të keqen. Çdo kush mund të ketë dhimbje mesi dhe në më të shumtën e rasteve nuk është asgjë serioze. Madje shpesh edhe mund të zhduket vetvetiu. Rastet të cilat kërkojnë ndërhyrje kirurgjikale apo mjekim urgjent janë të ...