Është bërë një punë e gjatë kërkimore për të kuptuar se si lidhen sulmet e migrenës me pjesë të caktuara të trurit tonë. Ne dimë se kur kimikatet e trurit si serotonina dhe CGRP, nuk janë në ekuilibër, ndryshon mënyra sesi truri juaj funksionon para dhe gjatë migrenës. Si ndikon migrena në TRU dhe ...