Për vite me radhë dhimbja nga artriti të ka munduar. Pastaj, iu nënshtruat kirurgjisë së shumë pritur për zëvendësimin e gjurit dhe ja, përsëri dhimbja vazhdon.Në këto raste duhet fajësuar truri. Truri ynë mësohet me ekspozimin e zgjatur ndaj dhimbjes dhe përshtatet me të. Është njësoj si të ...