Ne nuk mendojmë shpesh për shpinën kur jemi të shtrirë në krevat. Por qëndrimi dhe pozicioni në të cilin flemë mund të thotë shumë mbi dhimbjet e shpinës. Kështu, para se të shtriheni për të fjetur ndiqni rekomandimet tona për të shmangur dhimbjet e shpinës.1. Mbajeni shpinën në një pozicion ...