Imagjinoni të shiheni para pasqyrës dhe të vini re se njëra anë e fytyrës duket lehtësisht e anuar krahasuar me anën tjetër. Pastaj mëngjesin tjetër, ju kuptoni që nuk mund të lëvizni njërën anë të fytyrës. Paraliza faciale e quajtur paraliza e Bell-it, prek mijëra persona cdo vit. Lajmi i mirë ...