Skleroza Multiple (MS) është një sëmundje që zgjat shumë, e cila mund të prek trurin, palcën kurrizore dhe nervat optikë të syve. Mund të shkaktojë probleme me shikimin, ekuilibrin, kontrollin e muskujve si dhe disa funksione të tjera jetësore të trupit.Ndikimet shpesh janë të ndryshme për këdo që ...