Pyetja: Shpesh herë kam atak të migrenës. A ka diçka që mund të bëj përveç marrjes së medikamenteve?Disa ndryshime në stilin e jetesës mund të ulin shpeshtësinë e dhimbjeve të kokës dhe migrenës. Disa nga këto ndryshime janë:DietaDisa nxitës të migrenës dhe dhimbjeve të kokës mund të gjenden edhe ...