Arsyet pse dhimbjet nervore janë më të ndjeshme natën.Neuropatia periferike është kur nervi ose një grup nervash jashtë trurit dhe palcës kurrizore dëmtohen ose rreshtin së funksionuari. Kjo mund të ndodh për shkak të dëmtimit të një nervi, si në rastin e sindromit të tunelit karpal, ose si pasojë ...