Shumë njerëz kanë dhimbje koke vetëm në njërën anë anën të saj. Dhimbja mund të shoqërohet edhe nga simptoma të tjera si lodhje, nauze dhe probleme me shikimin.Cilat janë shkaqet?Dhimbja e njërës anë të kokës mund të shkaktohet nga:Probleme neurologjike:Neuralgjia oksipitale – ndodh kur nervat ...