Demenca e trupave Levi (DTL) është demenca "tjetër". Kjo lloj demence nuk ka famën e sëmundjes Alzheimer. Simptomat e saj “mund të kalojnë nën radarin” e shumë profesionistëve mjekësorë dhe mund të jetë e vështirë të diagnostikohet në një fazë të hershme, kështu ndodh që pacientët shpesh ...