Çfarë është kanceri i pankreasit? Kanceri i pankreasit ndodh kur qelizat normale të pankreasit kthehen në qeliza jo normale dhe rriten e riprodhohen pa kontroll. Pankreasi është një organ që gjendet pas stomakut. Ai prodhon hormone dhe enzima të cilat ndihmojnë trupin të tresë ushqimet. Cilat janë ...