“Pse mua?” Është një pyetje që shpesh shoqërohet me “Unë ha ushqime të shëndetshme, bëj ushtrime, nuk kam pirë kurrë cigare dhe ndërkohë nuk kuptoj pse më ndodhi pikërisht mua.”Të gjithë do të donim ta dinim se cfarë e shkakton kancerin, por në fakt nuk mund të themi me siguri asgjë. Si, pse, ku ...