Kur mendojmë pë r kancerin e stomakut, shpesh e lidhim me dhimbjen e stomakut, por dhimbja e stomakut nuk është një ndër simptomat e hershme të kancerit të stomakut.Simptomat e hershme të kancerit të stomakut janë zakonisht shumë të lehta dhe shumë të vështira për t`i vënë re. Disa prej tyre mund ...