Kanceri i prostatës është një ndër llojet më të shpeshtë të kancerit. Trajtimi varet nga shumë faktorë, si agresiviteti i kancerit, gjendja e përgjithshme e pacientit dhe benefitet krahasuar me efektet anësore, të cilat duhen vlerësuar individualisht për çdo person. E megjithatë, një ndër trajtimet ...