Si zhvillohet?Mëlçia juaj punon shumë për ju, filtron gjakun dhe metabolizon ushqimet. Është një ndër organet më të mëdha dhe më të rëndësishëm. Kanceri i mëlçisë zhvillohet kur disa qeliza rriten dhe shumohen në mënyrë të pakontrolluar, në këtë mënyrë formojnë një tumor. Tumori më pas, ndikon edhe ...