Si një sistem filtrimi kompleks, veshkat filtrojnë rreth gjysmë filxhani gjak çdo minutë, duke izoluar mbetjet dhe duke rikthyer mineralet dhe nutrientët në qarkullimin e gjakut.Karicnoma me qeliza renale (RCC), një kancer që zhvillohet nga tubulat renale, është lloji më i shpeshtë i kancerit renal ...