Me moshën vjen urtësia dhe eksperienca por fatkeqësisht dhe risku më i lartë për kancer vezike urinare. Sigurisht, kanceri i vezikës mund të ndodh në çdo moshë, por risku rritet ndjeshëm në burra të moshuar dhe haset shumë më pak në burra dhe gra të rinj.Koha na jep më shumë gjasa të ekspozohemi ...