Gastro-hepatologjia

 

 
 

Qëllimi ynë

 
Qëllimi i MIA Clinic është të përmirësojë shëndetin tuaj digjestiv. Ne besojmë se takimi me gastroenterologun është hapi i parë drejt një jete të shëndetshme.
 
 
 

Ekspertizë e specializuar

 
Specialistët tanë diagnostikojnë dhe trajtojnë një gamë të gjerë të çrregullimeve të zakonshme dhe komplekse të sistemit gastrointestinal. Gjithashtu, në MIA Clinic do të merrni opsione më të avancuara të trajtimit, duke përfshirë edhe planet e personalizuara dietetike dhe ndryshime në stilin e jetesës.
 
 
 

Qasje multidisiplinare

 
Problemeve shëndetësore më komplekse i japim zgjidhje duke u konsultuar në staf multidisiplinar. Kjo për të shkurtuar kohën e diagnostikimit dhe vendosjen e një diagnoze të saktë me një plan të duhur trajtimi.
 
 
 
 
 
 
Çfarë trajtojmë?
 


 • Screening për kancer kolorektal
 • Hemorroide
 • Helicobacter Pylori
 • Konstipacion
 • Diarre
 • Vështirësi në gëlltitje
 • Sëmundje të kolecistës (Tëmthit)
 • Sindromi i zorrës së irrtueshme (SZI)
 • Sëmundjet e melcisë - Hepatiti
 • Sëmundjet e pankreasit
 • Probleme të tretjes dhe stomakut

 
 
 
 
 
 
 
 
Takim për opinion të dytë
 

Për arsye se shumë sëmundje gastroenterologjike zhvillohen me kohën dhe simptomat e tyre shfaqen pas disa muajve ose viteve, diagnostikimi i tyre shpesh është i vështirë.

Opinioni i dytë në lidhje me diagnostikimin dhe planin e trajtimit të sëmundjes, do ju mundësojë të bëni një zgjedhje të mirë informuar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ndjekje në vazhdim
 
 
 
 
 
Si të lësh një takim
 
 
 
 
 
 
Dr. Irgen Tafaj