Eventet e ardhshme

 

 
 
 
 

Flasim për kancerin

 
Informacion mbi kancerin, për personat me kancer, të mbijetuarit nga kanceri, familjarët, kudestarët dhe gjithë të interesuarit për këtë temë.
 
 
 
 
 

Dhimbja si ankesa më e shpeshtë

 
Seminar mbi menaxhimin e dhimbjes sipas udhëzuesve bashkëkohorë nga specialistë të fushës.
 
 
 
 
 
 

Eventet e kaluara

 

 
 
 
 

Çrregullimet e gjumit

 
Njohja e shenjave dhe simptomave të çrregullimeve më të shpeshta të gjumit. Njohja e patofiziologjisë së çrregullimeve më të shpeshta të gjumit Diskutimi i opsioneve të trajtimit .
 
 
 
 
 

Roli i HPV në kancerin oro-faringeal

 
Kuptimi i rolit të HPV-së në zhvillimin e kancerit oro-faringeal. Diagnostikimi dhe opsionet e trajtimit.
 
 
 
 

Jeto pa dhimbje

 
Kuptimi i dhimbjeve primare dhe sekondare, fizpatologjia, diagnostikimi dhe modalitet e trajtimit.