MIA Clinic

 

 
 

Eksperiencë dhe edukim i vazhdueshëm

 
Mjekët tanë kanë ekperiencë të gjatë dhe janë të certifikuar nga institucionet më të rëndësishme ndërkombëtare të fushës.
 
 
 

Mjekësi e bazuar në fakte dhe studime klinike

 
Profesionistët tanë të shëndetit aplikojnë trajtime sipas protokolleve ndërkombëtare, të mbështetura në studime klinike.
 
 
 

Përkujdesje për ju, jo vetëm për sëmundjen

 
Jemi të përqëndruar te Ju, jo vetëm te sëmundja. Për të gjetur së bashku zgjidhje të shëndetshme të shqetësimeve tuaja.
 
 
 
 
 
 

Ekipi ynë

 

 
 
team2
 
 

Dr. Mirela Hitaj

 
Alergologe
 
 
 
 
team2
 
 

Dr. Kleida Mati

 
Onkologe
 
 
 
 
 
 
 
team2
 
 

Dr. Drini Dobi

 
Neurolog
 
 
 
 
 
 
team2
 
 

Dr. Sonila Tomori

 
Psikiatre për Fëmijë e Adoleshentë
 
 
 
 
 
 
 
team2
 
 

Prof. Dr. Ariel Çomo

 
Psikiatër
 
 
 
 
team2
 
 

Orjada Sadikaj

 
Koordinatore
 
 
 
 
 
 
team2
 
 

Dr. Besmira Zenelaj

 
Psikiatre për Fëmijë e Adoleshentë
 
 
 
 
team2
 
 

Dr. Edlira Rruci

 
Kardiologe
 
 
 
 
 
 
team2
 
 

Dr. Maksim Basho

 
Mjek Imazherist
 
 
 
 
team2
 
 

Dr. Enita Metaj

 
Psikiatre për fëmijë dhe adoleshentë
 
 
 
 
 
 
team2
 
 

Dr. Irgen Tafaj

 
Gastrohepatologe
 
 
 
 
team2
 
 
Pediatre